Illalla tv:ssä: Ehkä paras Keanu Reevesin roolisuoritus – laski palkkaansa, jotta mukaan saatiin legendaarinen elokuvatähti

IMDb-arvosana on 7,5.

1.11.2022 17:51

Illan tv-tarjonnassa on Taylor Hackfordin ohjaama kauhuelementtejäkin sisältävä draama Paholaisen asianajaja. Kyseessä on laatua ja ammattitaitoa pursuava mielenkiintoinen elokuva, joka pitää otteessaan alusta loppuun.

Hackfordilla tuntuu olevan lahja saada näyttelijöistä irti se paras. Keanu Reevesiä on usein moitittu puupökkelömäisestä vaikutelmasta, mutta tässä elokuvassa hän tuntuu aivan eri luokan näyttelijältä.

Al Pacino on niin ikään loistava. Mainitsematta ei voi jättää myöskään Charlize Theronia, joka hoitaa ruutunsa virheettömästi.

Tarinassa Reevesin esittämä pienten piirien etelävaltiolainen asianajaja kiinnittää newyorkilaisen lakifirman mielenkiinnon. Menestyksen portit aukeavat, mutta kaikki ei kuitenkaan ole sitä miltä näyttää.

Reeves laski elokuvasta saamaansa palkkiotaan, jotta mukaan saatiin Al Pacino. Reevesin mielestä hän oli oikea valinta rooliin, eikä elokuvasta olisi tähden mielestä tullut hyvää ilman häntä. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ti 01.11.2022 klo 21.00, Sub

Lue myös: Muistatko Sopranosien perheen tyttären Meadowin? Tältä Jamie-Lynn Sigler, 40, näyttää nyt – Episodi.fi

Lisää luettavaa