Illalla tv:ssä: Iron Man -menestyksen kanssa samana vuonna ilmestynyt Marvel-leffa – päätähti oli niin hankala ettei saanut jatkaa roolissa

IMDb-arvosana on 6,7.

7.6.2020 18:33

Edward Nortonista piti tulla Marvelin elokuvauniversumin Bruce Banner eli Hulk. Illalla esitettävässä vuoden 2008 -elokuvassa The Incredible Hulk hänet nähdäänkin roolissa. Tämän jälkeen rooliin pestattiin kuitenkin Banneriksi hyvin sopivaksi kehuttu Mark Ruffalo.

Marvel kertoi aikoinaan syyn näyttelijävaihdokseen olleen Nortonin asenne. Tähdellä onkin Hollywoodissa hankala maine. Hänen on kerrottu muun muassa olevan painajaismainen työkaveri, joka haluaa muokata käsikirjoituksia ja tehdä promootiota omilla ehdoillaan.

Raportoidusti tähti halusi olla mukana myös elokuvan leikkausprosessissa. Marvel ei kuitenkaan suostunut Nortonin vaatimuksiin.

Norton on itse pysynyt hiljaa Hulk-pestinsä yksityiskohdista, mutta hän avasi nyt sanaisen arkkunsa Roast-ohjelmassa. Norton väitti, että oli hankala tapaus kuvauksissa, koska hän halusi paremman käsikirjoituksen. Nortonin agentti puolestaan sanoi aikoinaan, että syynä Nortonin poisjääntiin olivat epäonnistuneet neuvottelut tähden palkasta.

Elokuva näkyy TV5-kanavalta kello 21.00.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia