Illalla tv:ssä: Jim Carrey toi loistokomediaansa hetken lapsuudestaan – vieläkin tämä jaksaa naurattaa

IMDb-arvosana on 6,9.

22.6.2024 06:00

Illan tv-viihteeksi voi poimia elokuvan Valehtelija, valehtelija (1997).

Elokuva kertoo Jim Carreyn näyttelemästä päähenkilöstä, joka ei voi valehdella millään tavalla. Yhtäkkiä hän huomaa, ettei voi enää puhua kuin totta. Tämän fantasiaelementin tarinaan tuo mukaan pojan syntymäpäivätoive, joka saa aikaan totuudenpuhumisen 24 tunnin ajaksi.

Valehtelija, valehtelija (1997).

Elokuvassa nähdään Carreyn dramaattinen ”koura”, joka hyökkää leikkimielisesti Carreyn hahmon pojan kimppuun. Carrey kertoi aikoinaan, että idea oli suoraan hänen lapsuudestaan, sillä hänen isällään oli tapana tehdä pikku-Jimille ja perheen muille lapsille samalla tavalla.

Elokuvan pilalle menneistä kohtauksista löytyy hauska hetki, kun Swoosie Kurtz ei sanokaan repliikkiään vaan täräyttää Carreylle: ”Ylinäyttelijä!” Kurtz viittasi tämän jälkeen kuvan ulkopuolella olleeseen henkilöön, joka oli pyytänyt Kurtzia sanomaan niin. Carrey tuumasi hetken naurettuaan: ”He ovat jäljilläni!” Alla video hetkestä.Elokuva on myös Ruutu Plussassa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 22.6.2024 klo 21.00, Kutonen
  • Su 23.6.2024 klo 12.20, Kutonen
  • Ti 25.6.2024 klo 00.45, Kutonen

Lue myös: LOTR-tähti Viggo Mortensen käyttää Aragornin miekkaa uudessa elokuvassaan – kysyi luvan Peter Jacksonilta – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa