Illalla tv:ssä: Kehnosti toteutettu fantasia Marvel-tähdellä – Charlize Theronin puku pakotti melkein katselemaan lattiaa

IMDb-arvosana on 6,1.

Illalla esitetään televisiossa elokuva Lumikki ja metsästäjä (2012).

Tarinassa Lumikki varttuu aikuiseksi pahan ja taikavoimia omaavan äitipuolensa Ravennan vangitsemana. Kun Lumikki pääsee pakoon, Ravenna lähettää metsästäjän hänen peräänsä.

Charlize Theron sanoi pukunsa olleen erittäin epämukava. Hän sanoi vaikeimman hetken kuvauksissa olleen naimisiinmeno King Magnuksen kanssa. Theron joutui pukunsa vuoksi melkein kumartamaan lattiaa kohden, ennen kuin pääsi alttarille asti.

Episodin arvostelussa tuumittiin aikoinaan näin:

”Kokenut ja palkittu mainosohjaaja Sanders heittäytyy pelottomasti kokopitkän seikkailuelokuvan ohjaksiin ja luo useita vahvoja kohtauksia. Hän on rakentanut kokonaisen fantasiamaailman ja kansoittanut sen erilaisilla olennoilla ja kansoilla, joille on selvästi luotu kattavat taustatarinat. Samalla hän on jäänyt oman visionsa vangiksi keskittyen upeisiin vistoihin ja pieniin yksityiskohtiin, kun pitäisi kuljettaa tarinaa eteenpäin tai syventää sen henkilöitä. Alkuasetelman ja kiireisen tuntuisen loppuselvittelyn välistä olisi kevyesti voinut nipsaista parikymmentäkin minuuttia.”

Leffassa nähdään myös muun muassa Chris Hemsworth, Bob Hoskins ja Brian Gleeson.

Elokuva näkyy TV5-kanavalta tänään 19.10.2019 kello 21.00.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut