Illalla tv:ssä: Mukiinmenevän hyvä supersankarileffa – ohjaaja kuittasi tylysti faneille: ”*ittu herää!”

IMDb-arvosana on 6,5.

9.12.2023 11:30

Illan tv-viihteessä on supersankarielokuva Batman v Superman: Dawn of Justice (2016).

Kun Teräsmiehen voimat alkavat huolestuttaa kansaa ja Lepakkomiehen metodit kyseenalaistetaan, asettuvat nämä kaksi legendaarista supersankaria vastakkain. Konfliktin takaa löytyy roisto Lex Luthor.

Batmanin yksi tunnusomainen piirre on ollut, että hän ei tapa tai hän välttäisi tappamista. Batman v Superman: Dawn of Justice -ohjaaja Zack Snyder tarttui aikoinaan tähän aiheeseen, joka vaikuttaa olevan erittäin tärkeä joillekin faneille.

– Joku saattaa sanoa minulle: (Ben Affleckin) Batman tappoi jonkun. Minä tuumin: ”*ittu, todellako? *ittu herää”, Snyder tykitteli hyväntekeväisyystapahtuman paneelikeskustelussa.

– Jos tulet luokseni ja sanot, ”ettei minun supersankarini tekisi noin”, vastaan oletko tosissasi, Snyder jatkoi.

Ohjaajan mielestä ajatus tappamista välttävästä Batmanista on hieno, mutta hän kiteytti lopulta vastauksen Batman-faneille, edelleen kirosanalla maustettuna: ”Elät *ittu haavemaailmassa.”

Batman v Superman: Dawn of Justice – Ultimate Edition löytyy suoratoistopalveluista HBO Maxissa, Prime Video ja Viaplay. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 09.12.2023 klo 21.00, TV5
  • To 14.12.2023 klo 23.10, TV5
  • Pe 15.12.2023 klo 21.00, Kutonen

Lue myös: Miltäs kuulostaisi? Batman v Superman: Dawn of Justice elokuvalle harkittiin todella typeriä nimiä – Episodi.fi

Lähde: CBR

Lisää luettavaa