Illalla tv:ssä: Nipin napin viihdyttävä uusintafilmatisointi 90-luvun toimintaklassikosta – päätähti joutui ottamaan taistelukohtauksen 22 kertaa uusiksi

IMDb-arvosana on 6,2.

11.11.2022 15:03

Total Recall on varmastikin yksi parhaista Arnold Schwarzeneggerin elokuvista. Aivonystyrätkin liikkeelle pakottava Paul Verhoevenin ohjaama scifi-klassikko sai uusintafilmatisoinnin vuonna 2012.

Uudessa versiossa näyttelee muun muassa Colin FarrellKate BeckinsaleJessica Biel ja Breaking Badista tuttu Bryan Cranston. Ohjaajana toimii Die Hard 4.0 -ohjaaja Len Wiseman.

Wisemanin versiossa riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta se ei ikävä kyllä pääse edeltäjänsä tasolle. Episodin arviossa elokuvaa sanottiin ”mukiinmeneväksi aivot narikkaan tekeleeksi”. Näin ollen elokuva täyttää tehtävänsä mukavasti harmittomana viihteenä.

Farrell tekee elokuvassa taistelukohtauksen, jonka hän esittää itse. Se on kuvattu yhdellä otolla, mutta yrityksiä oli 22 ennen kuin kaikki olivat tyytyväisiä. Elokuva on myös Netflixissä. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 11.11.2022 klo 22.35, MTV3

Lue myös: Nyt Disney Plussassa: Colin Farrell nousi sotaleffasta hiljalleen tähdeksi – näyttelijöillä ei ylellisyyksiä – Episodi.fi

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa