Illalla tv:ssä: Odotettu vuoden 2019 scifitoiminta oli pettymys monille – ei pärjännyt edeltäjilleen

IMDb-arvosana on 5,6.

17.3.2023 11:58

Illan tv-tarjonnassa on elokuva Men in Black: International (2019), joka on suosittujen scifi-elokuvien spin-off. Leffa ei menestynyt häävisti lippuluukulla, eikä se saanut muutenkaan hyvää vastaanottoa.

Mollya (Tessa Thompson) on ollut kiinnostunut avaruudesta siitä asti, kun hän kohtasi lapsena avaruusolennon. Lopulta hän pääsee salaisen MIB-järjestön agentiksi ja lyöttäytyy yhteen ylimielisen agentti H:n kanssa. Kaksikon tehtävä menee pieleen, minkä seurauksena koko maailma on vaarassa.

Chris Hemsworth ilmoitti elokuvan jälkeen ottavansa tauon näyttelemisestä viettääkseen aikaa perheensä kanssa.

Episodin kahden tähden arviossa tuumittiin näin:

”Käsikirjoitus on kuin hölmöin Roger Mooren kauden Bond-seikkailu, mutta laiskemmin kirjoitettu. Toimintakohtaukset ovat väsähtäneitä ja efektit suurimmaksi osaksi yllättävän heikkoja. Niiden väliin kirjoitettu läppä ei naurata, ja Thompsonin ja Hemsworthin välinen kemia on vieläkin heikompi kuin Thor- ja Avengers-elokuvissa. Toisiensa tukemisen sijaan he tuntuvat kilpailevat tilasta.

MiB-elokuville on ilmeisesti mahdotonta kirjoittaa juonta, jossa ei metsästettäisi superasetta. International kaiken lisäksi mokaa ilmeisen tarkoituksensa pohjustaa kansainvälisestä agenttiorganisaatiosta kertovaa franchisea.”

Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa ja Ruutu Plussassa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 17.03.2023 klo 21.40, Nelonen
  • Su 19.03.2023 klo 16.05, Nelonen

Lue myös: Poliisisarjan seksikohtauksilla huomiota herättänyt Alexandra Daddario täytti 37 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lisää luettavaa