Illalla tv:ssä: Ryan Reynoldsin mainio kauhukomedia – toi kaverinsa puhetyylin hauskalla tavalla elokuvaan

IMDb-arvosana on 6,4.

Illalla esitetään televisiossa paikoin oikein hauska kauhukomedia The Voices (2014).

Tarinassa Jerry jättää mielenterveyslääkkeensä ottamatta, sen jälkeen lemmikitkin alkavat puhua räävittömyyksiä. Työpaikan kaunis Fiona saa Jerryn pään pyörälle, mutta tunne ei ole molemminpuolinen. Kun Fiona jättää sovitut treffit väliin, Jerry on kuin maansa myynyt ja veriroiskeilla höystetty kauhukomedia saa hulvattomia piirteitä.

Episodin kolmen tähden arvostelussa tuumittiin näin:

”Reynolds on pistänyt lihaksikkaan supersankariminänsä taka-alalle, ja hänen Jerrynsä on viattoman oloinen ja ujo naapurinpoika. Ajoittain uhkaa hahmon naiiviuden lipsahtaminen tahattoman koomiseksi tarkoituksellisen huvittavuuden yli, mutta toisaalta elokuvaan tulee kiinnostavaa jännitettä, kun Jerry pysyy samanlaisena aikuisena pikkupoikana verenvuodatuksen alettuakin. Reynolds vastaa myös Herra Whiskers -kissan ja Bosco-koiran sekä elokuvassa kuultavien muiden eläinhahmojen äänistä. Se on melkoisen hieno suoritus!

Gemma Arterton on hyvä Jerryn elämäänsä pettyneenä lemmenkohteena, samoin parhaillaan myös Into the Woodsissa ja Pitch Perfect 2:ssa nähtävä Anna Kendrick Jerryyn sokeasti ihastuneena kolleegana. Ei ole heidän vikansa, että elokuva ei anna hahmoille mahdollisuutta kasvaa ja kehittyä, vaan he ovat käytännössä vain Jerryn tarinan katalysaattoreita. Herkullisimman roolin tekeekin Weaver pienessä psykiatrin osassaan.”

Reynolds otti mallia skotlantilaisen ystävänsä puhetyylistä esittäessään elokuvan kissan ääntä.

Elokuva näkyy Hero-kanavalta kello 21.00. Alla traileri.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut