Illalla tv:ssä: Uhkapelit tekevät tositarinan naisesta miljonäärin – mutta kuka on elokuvan mystinen Hollywood-tähti?

IMDb-arvosana on 7,4.

22.9.2022 15:03

Illalla voi katsella pätevän rikoselokuvan Molly’s Game (2017).

Jessica Chastain esittää rikosdraamassa Molly Bloomia, jonka samannimiseen elämäkertaan elokuva perustuu. Kun ura kumparelaskumaailman huipulla päättyy loukkaantumiseen, Molly lähtee Los Angelesiin ja tutustuu pokeripelejä järjestävään Deaniin, joka palkkaa Mollyn assistentikseen. Mollyn pelisilmä kehittyy, ja hän alkaa järjestää omia pokeri-iltoja. Kun Hollywood-tähdet vaihtuvat venäläisen rikollisjärjestön jäseniin, panokset kuitenkin kovenevat.

Episodin arvostelussa elokuva sai neljä tähteä:

Molly’s Game on mentaliteetiltaan paikoin turhankin amerikkalainen, varsinkin mitä tulee Mollyn ongelmalliseen suhteeseen psykologi-isänsä (Kevin Costner) kanssa ja tästä kumpuavaan rautalankapsykoanalyysiin. Sorkin on kuitenkin rakentanut tarinasta kiinnostavan kaaren, joka ei edellä mainittua rasitetta lukuunottamatta hetkeksikään eksy sivupoluille tai jää oikeussalidraamaksi. Bloomin uurastusta seuratessaan aidosti kannustaa häntä ja jännittää hänen puolestaan oli kyse sitten alan vaaroista, epäreilusta yhteiskunnasta tai oman sisimmän paljastamisen pelottavuudesta.”

Leffassa nähtävän mystisen Hollywood-tähden (Michael Cera) uskotaan laajalti olleen tosielämässä Tobey Maguire. Hänet tunnetaan muun muassa Hämähäkkimiehen roolistaan.

Pääosissa nähdään Jessica Chastain, Idris Elba ja Kevin Costner. Ohjauksesta vastaa Aaron Sorkin. Elokuva on myös HBO Maxissa, Ruutu Plussassa ja Prime Videossa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • To 22.09.2022 klo 21.00, Hero
  • Ma 26.09.2022 klo 21.00, Hero

Lisää luettavaa