Illan leffa oli Will Smithille terapeuttinen – huippunäyttelijöiden leffasta saa muuten juomapelin!

IMDb-arvosana on 6,8.

25.2.2024 04:30

Illan tv-tarjonnassa on elokuva Kaikenkattava kauneus (2016).

Tarina kertoo menestyneestä, newyorkilaisesta mainostoimiston johtajasta. Elämä näyttää hänelle nurjan puolensa, joka on viedä hänen elämänhalunsa.

Ystävät tulevat onneksi hätiin. Heillä on suunnitelma, miten kaveriin saa yhteyden ennen tilanteen luisumista huonommaksi. Löytyykö apu totuuden kohtaamisesta?

Ohjaajana toimii David Frankel. Pääosissa nähdään Will Smith, Edward Norton, Kate Winslet, Michael Pena, Helen Mirren, Naomie Harris sekä Keira Knightley.

Kaikenkattava kauneus (2016).

Episodin kolmen tähden arvostelussa kirjoitettiin seuraavasti:

Kaikenkattava kauneus on hieno puolikalkkuna. Se on jäänyt täysin raa’aksi sisältä, mutta pinnalta se on komean siirappinen ja samalla rouskuvainen. Sen tympeästä typeryydestä ja hillittömän tahattomasta huumorista tulee nauttia esimerkiksi influenssassa, laskuhumalassa, pahassa kanuunassa kylmää pitsaa halaillen tai ihan vaan, jos nauttii roskaelokuvista. Se on kuitenkin aika hauska tapaus. Paikoitellen se onnistuu myös koskettamaan, mikä tekeekin elokuvan katsomisesta hämmentävän kokemuksen.

Kaikenkattavasta kauneudesta saa toki myös hyvän juomapelileffan: ota huikka aina, kun Smith mutristelee lähikuvassa naamaansa. Itkevä duckface ei tee surullista, herra Smith.”

Smithin isä teki kuolemaa niihin aikoihin, kun näyttelijä teki taustatyötä rooliaan varten. Näyttelijä sanoi elokuvan teon olleen erittäin terapeuttista surullisessa tilanteessa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 25.02.2024 klo 18.10, Frii
  • Ti 27.02.2024 klo 22.15, TV5
  • La 02.03.2024 klo 18.15, Frii

Lue myös: Drew Barrymoren elämä oli päättyä – tältä 49 täyttänyt tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa