Indiana Jones -kuvauksissa sytytettiin tulipalo – ja Harrison Fordilla vaikuttaa olevan kuvaustauoilla hauskaa (kuvat)

Toivottavasti kukaan ei saanut palovammoja.

12.6.2021 02:06

Indiana Jones 5 -elokuvaa on kuvattu viime aikoina Britanniassa. Silminnäkijät saivat nyt ihmeteltävää, kun kuvauksissa syttyi tulipalo. Se oli onneksi tarkoituksella kuvauksia varten sytytetty.

Tapaus sattui Englannin koillisrannikolla Bamburghin kylän luona Northumberlandissa. Tulipalo riehui linnan vieressä olevassa pienessä lisärakennuksessa, joka näyttäisi olevan kiveä sekin.

Silminnäkijöiden mukaan linna on ollut suljettuna ulkopuolisilta useamman päivän ajan. Ilmeisesti kuhinaa on riittänyt, sillä sinne on viety toisen maailmansodan aikaisia ajoneuvoja kuten moottoripyörä.

Ford on malttanut myös vaihtaa välillä vapaalle. Hän on viettänyt aikaa pubissa paikallisten kanssa ainakin Grosmontissa, Northshiressä. Lisäksi hänet on nähty pyöräilemässä Northumberlandin rannikolla. Pyöräreissullaan hän kävi ravintolassa syömässä kalaa ja keskusteli paikallisen naisen kanssa tämän näyttäessä jotain älypuhelimestaan.

Harrison Ford palasi vielä kerran lierihattuisen seikkailija-arkeologin kenkiin. Elokuvan ohjaa alkuperäisistä suunnitelmista poiketen James Mangold. Leffan yhtenä tähtenä nähdään Mads Mikkelsen.

Alla kuvia ja video.

Lue myös: ”En pidä häntä pedofiilina” – Karen Allen kommentoi väitteitä Indiana Jonesista | Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa