Iron Sky -ohjaajan maan rakoon haukuttu uutuus nyt suoratoistona – Kauhuelokuvan Rotten Tomatoes -lukema on pyöreä nolla

IMDb-arvosana on sentään nollan yläpuolella eli 2,5.

2.3.2023 08:30

Iron Sky -elokuvista tunnetun Timo Vuorensolan viimeisin ohjaustyö, Jeepers Creepers: Reborn (2022) lisätään tänään Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan.

Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa kuvattu Jeepers Creepers: Reborn on jatkoa kauhufanien piirissä suositulle Jeepers Creepers -trilogialle.

Jeepers Creepers -elokuvat ovat saaneet myös hyvin kyseenalaista julkisuutta, sillä alkuperäisen trilogian ohjaaja Victor Salva on rekisteröity seksuaalirikollinen. Salvalla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä uuden elokuvan kanssa.

Jeepers Creepers: Reborn on saanut poikkeuksellisen surkeat arvostelut kriitikoilta. Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on pyöreä nolla. Nollakerhoon pääseminen on saavutus, johon vain harva elokuva ”yltää”.

Jeepers Creepers: Rebornin pääosassa on nuori pariskunta. Chase (Imran Adams) ja Laine (Sydney Craven) lähtevät kauhufestivaalille, joka järjestetään Louisianan maaseudulla. Vierailua häiritsevät selittämättömät näyt, jotka liittyvät alueen synkkään menneisyyteen. Tapahtuman veristen juhlien aikana Laine vakuuttuu yhä enemmän siitä, että jokin on pielessä.

Katso elokuvan traileri alta.

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa