Iso-Arska traumatisoi vuoden ikäisen tyttärensä sulaneilla kasvoillaan

Melkoinen tarina.

25.5.2023 11:33

Arnold Schwarzeneggerin toimintakomediasarja Fubar käynnistyi tänään Netflixissä. Iso-Arska näyttelee sarjassa salamurhaajaa, jonka perhe uskoo tämän olevan pelkkä tylsä pukumies. Eräänä päivänä hän tajuaa, että tytär Emma (Monica Barbaro) työskentelee samoissa hommissa.

Schwarzenegger oli Cinemablendin haastattelussa, jossa hän paljasti traumatisoineensa tyttärensä Katherinen Terminator 2:n kuvauksissa.

Katherinehan on naimissa Marvel-tähti Chris Prattin kanssa.

Maria [Shriver, Schwarzeneggerin entinen vaimo] toi Katherinen kuvauksiin, kun hän oli noin vuoden ikäinen. Hän näki minut täysissä maskeissa. Toisella puolen naamaani oli kallo paljaana ja veri valui. Ajatelkaa mitä vuoden ikäinen vauva ajattelee isästään siinä tilanteessa? Se meni täysin hysterian puolelle. Hän alkoi huutamaan, itkemään ja meni aivan sekaisin. Katherine tutustui tällä lailla elokuvantekoon, Schwarzenegger kertoo.

– Lapseni juoksentelivat lavasteissa koko ajan, ja he ovat nähneet minut räjäyttelemässä kaikenlaista, tappamassa hurjan määrän ihmisiä, ampumassa ja puukottamassa ihmisiä kuoliaaksi sekä kaikkea sellaista. Olen ajanut ihmisten päältä ja räjäytellyt taloja. Sellaista se oli silloin.

Schwarzeneggerin lapset eivät oikein innostuneet, kun he joutuivat muuttamaan Sacramentoon. Toimintalegendasta tuli Kalifornian kuvernööri ja elokuvien lavasteet jäivät taakse.

– He vihasivat muuttoamme Sacramentoon. He itkivät ja valittivat. He kyselivät minulta, että ”mitä ihmettä voimme edes tehdä Sacramentossa? Täällä ei ole hauskaa. Ihmisillä on puvut päällä ja he ovat niin vakavia. Meillä oli niin paljon hauskempaa elokuvastudiossa katsomassa sinua tappamassa ihmisiä ja räjäyttämässä paikkoja. Täällä ei ole kivaa. Lähdetään pois!” Vastasin heille, että emme voi muuttaa pois, koska minun pitää työskennellä Kalifornian kuvernöörinä ainakin kolmen vuoden ajan, Schwarzenegger sanoo.

Lopulta Arnold palasi Hollywoodiin. Hän on sen jälkeen tehnyt elokuvia ja nyt ensimmäisen sarjansa, Netflixin Fubarin.

Alla Fubarin traileri.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa