Jack Black julisti jamittelusodan Chris Hemsworthille Instagramissa

Näyttelijä ei ollut tyytyväinen Thor: Ragnarökin biisivalintaan.

13.11.2017 14:34

Thor: Ragnarök hyödynsi hauskasti Led Zeppelinin Immigrant Song -kappaletta pariinkin otteeseen elokuvan aikana. Tämä on nostanut kappaleen suosiota tänä vuonna, mutta kaikki eivät ole innoissaan kappalevalinnasta. Näyttelijä Jack Black julkaisi Instagramissa videon, jossa hän huomauttaa, että hän käytti kappaletta jo vuosia aiemmin elokuvassaan The School of Rock. Aluksi vaikuttaa siltä, että Black luulee, ettei kukaan muu voisi käyttää biisiä hänen jälkeensä, mutta koko homma muuttuu nopeasti vitsiksi, kun hän haastaa Thorin, eli Chris Hemsworthin jamittelutaistoon.

This is a challenge! #SchoolOfRagnarok @chrishemsworth @taikawaititi

Henkilön Jack Black (@jackblack) jakama julkaisu

Hemsworth jopa vastasi Blackille omalla videollaan, jossa hän toteaa, että Black itse varasti kappaleen Led Zeppeliniltä, joten Hemsworth ei ole tilanteen ainoa ”varas”. Hän naureskelee myös, että he olisivat käyttäneet Blackin ja Kyle Gassin muodostaman Tenacious D -yhtyeen kappaletta Tribute, mutta koska siinä lauletaan, että se ei ole koko maailman paras kappale, he päättivät vaihtaa Led Zeppeliniin. Hemsworth sanoo olevansa valmis jamittelutaisteluun, muttei tiedä, mitä Black tarkoittaa sillä.

in response to @jackblack #schoolofragnarock #jam @taikawaititi @marvel #thorragnarok

Henkilön Chris Hemsworth (@chrishemsworth) jakama julkaisu

Seuraavalla videollaan Black aloitti taiston, jossa hän tanssii tulevan The House with a Clock in its Walls -elokuvansa näyttelijöiden kanssa Immigrant Songin tahtiin. Tarkkaavaisimmat voivat huomata, että videolla esiintyy myös Cate Blanchett, joka näyttelee pahaa Helaa Thor: Ragnarökissä.

Daddy’s School Of Ragnaroth from the set of “The House With A Clock In It’s Walls”

Henkilön Jack Black (@jackblack) jakama julkaisu

Saa nähdä, miten Hemsworth vastaa videoon, vai vastaako ollenkaan…

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia