Näin yhdistyvät DC ja Marvel Thor: Ragnarökissa – lue hauska tarina eräästä elokuvan vatkattavasta ääliöesineestä

Thor: Ragnarök on hilpeä! Ohjaaja Taika Waititi vuolee komediakultaa elokuvissaan. Ennen Thoria hän teki loistavan Hunt for the Wilderpeoplen ja järjettömän hauskan What We Do in the Shadows -mokumentin.

Waititin huumorintaju on melko erilainen kuin mihin ihmiset ovat tottuneet. Se on jotenkin vaivatonta ja ylitsepursuavaa. Uusin Thor on täynnä Taikan kekseliäitä tempauksia.

Yksi esine kuitenkin pistää silmään. Eräs leffan hahmo, Karl Urbanin esittämä Skurge haalii voittosaaliita muista maailmoista. Yksi niistä on TV-shopista tuttu ”Shake Weight”, eli hilavitkutin jota vemputetaan ees taas ja sillä pitäisi voimat kasvaa.

– Shake Weight on itseasiassa tuotu suoraan DC-maailmasta. Ostin sen, kun teimme Green Lanternia.

Eli Skurgen Shake Weight on Taikan omista kokoelmista.

– Olin New Orleansissa kuvaamassa Green Lanternia, mutta mitään ei tapahtunut, minulla oli tylsää. Olin hotellihuoneessa ja kello oli jotain yksi yöllä. Telkkarista tuli Shake Weightin mainos. Päätin sillä hetkellä ostavani kaiken, mitä telkkari minulle tarjoaa: ostin veitsiä ja jonkin ompeluhomman. Ostin myös jumppa-dvd:itä, mutta ainoa minkä näistä pidin oli Shake Weight. Lopulta se päätyi lentokoneessa Australiaan ja sitten vielä Thoriin, Taika paljastaa.

Thor: Ragnarök on aivan yhtä omituinen kuin sen ohjaajakin.

Alla Shake Weight -mainos.

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut