Jack Reacher -kirjojen tekijä kuittaili jälleen Tom Cruiselle – ei säästele sanojaan

”Vielä 20 vuotta.”

Jack Reacher -kirjailija Lee Child ei selvästikään taida pitää siitä, että Tom Cruise on näytellyt hänen luomaansa hahmoa. Viime vuoden lopussa Child sanoi epäsuorasti näyttelijän olevan liian lyhyt. Hän totesi kuitenkin nauttineensa työskentelystä Cruisen kanssa.

– Ideana on, että kun Reacher kävelee huoneeseen, kaikki ovat hetken hiukan hermostuneita. Vaikka Cruise on lahjakas, hänellä ei ollut sitä fyysisyyttä, Child mietti.

Child on jälleen ladannut aseensa ja laukaissut kanuunallisen Cruisea kohti. Kirjailija sanoi nyt, että 57-vuotias Cruise on liian vanha toimintaelokuviin.

Child neuvoo Cruisea lopettamaan toiminnan ja siirtymään luonnenäyttelijäksi. Reacher-elokuvia Child ei enää halua tehdä – ainakaan Cruisen kanssa.

– Cruise oli vastahakoinen (lopettamaan Reacherien teon). Hänellä oli oma sijoituksensa mukana, joten hän vastusti, Child paljasti.

– Tämä kuulostaa todella alentavalta, mutta minusta se on hyvä asia hänelle. Hän on liian vanha näihin juttuihin. Hän on 57, hänen täytyy siirtyä eteenpäin ja muuntautua luonnenäyttelijäksi, Child neuvoi.

Childin mielestä Cruise voisi jatkaa tällä tavalla uraansa vielä 20 vuotta.

– Hänellä on taitoa. Hän on hieno kaveri, hyvin huomaavainen ja hauska, Child jatkoi.

Cruisen seuraava odotettu elokuva on Top Gun: Maverick.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut