James Cameronilla on korona – joutui jättämään Avatar 2:n ensi-illan väliin

Jopas kävi huono mäihä.

13.12.2022 07:15

James Cameronin ikuisuusprojekti Avatar: The Way of Water sai ensi-iltansa, mutta Cameron ei itse päässyt paikalle. Syynä on hänen positiivinen koronatestituloksensa.

Poisjäänti koski onneksi vain Los Angelesin ensi-iltaa, johon hänen piti osallistua. Cameron osallistui jo viime viikolla maailmanensi-iltaan, joka järjestettiin Lontoossa. Cameronia silti harmittanee, että elokuvakaupungin ensi-ilta jäi häneltä kokematta.

– Olen LA:ssa, juuri palannut Tokiosta, ja onnistuin saamaan koronan lentokoneesta, joten olen eristyksissä enkä voi mennä omaan ensi-iltaani tänä iltana, Cameron sanoi.

– Niitä ihmisiä on paljon, joille olen sanonut vuosien varrella: ”Jutellaan sitten ja nähdään ensi-illassa…” No, ei kai sitten. Ihminen ehdottaa, ja Jumala määrää, Cameron lisäsi Deadlinelle.

Lontoon maailmanensi-ilta oli täynnä tähtiä, joihin kuului muun muassa elokuvan näyttelijöitä kuten Sam Worthington, Sigourney Weaver, Kate Winslet, Stephen Lang ja Zoey Saldana.

– James Cameronilla on korona, mutta hän voi hyvin, Disneyltä kerrottiin.

Avatar: The Way of Water -elokuvan ensi-ilta on Suomen elokuvateattereissa keskiviikkona 14. joulukuuta. Elokuva sijoittuu aikaan vuosia ensimmäisen elokuvan tapahtumien jälkeen.

Lue myös: Hän on vedonlyöjien suosikki James Bondiksi – teki väitetysti vaikutuksen koekuvauksissa – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia