Jamie Lee Curtis halusi Laurie Stroden hengiltä vuonna 2002 – kauhuikoni teki kuitenkin paluun

Tekeeköhän Curtis vielä kerran paluun?

30.10.2022 11:01

Halloween: Resurrection julkaistiin 20 vuotta sitten. Jamie Lee Curtis oli siinä vaiheessa jo niin täynnä surkeita jatko-osa, että hän halusi nähdä hahmonsa Laurie Stroden kuolleena.

Resurrectionia ennen julkaistiin Halloween H20. Se oli iso lippukassahitti. Michael Myers makasi elokuvan lopussa päättömänä ja koko Halloween-sarja oli kuopattu. Sitten tuli Resurrection.

Curtis halusi esiintymisestään ison palkkapussin ja vaati samalla, että Laurie tapetaan elokuvassa, jotta hänen ei tarvitsisi tehdä enää koskaan Halloween-elokuvia.

Laurie Strode on Resurrectionissa alussa mielisairaalassa, koska katkaisi syyttömän miehen pään. Michael Myers saapuu paikalle ja tappaa Laurien.

Resurrection oli niin kamala leffa, että reboot oli tarpeen.

Rob Zombie teki kädenlämpöisen Halloweeninsa vuonna 2007, jolle teki vielä pari vuotta myöhemmin jatko-osan, mutta se oli niin surkea, että kauhuleffasarja haudattiin vuosikymmeneksi.

Sitten tuli David Gordon Green, joka sai suostuteltua Curtisin kummipojan Jake Gyllenhaalin soittamaan kummitädilleen. Curtis saatiin lopulta suostuteltua mukaan.

Vuoden 2018 Halloweenista tuli jättimäinen hitti ja loppu on kauhuhistoriaa.

Alla Halloween: Resurrectionin traileri.

Lähde: Collider

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa