Jeremy Rennerin sisko antoi päivityksen Marvel-tähden tilasta – tehdyistä leikkauksista myös lisätietoa

Rennerille on tehty tähän mennessä kaksi leikkausta.

11.1.2023 05:31

Ainakin 6500 kiloa painavalla telaketjuisella ajoneuvolla, eli lumen kolaamiseen tarkoitetulla lumikissalla perheenjäsentään auttanut Jeremy Renner loukkasi vastikään pahasti itseään. Hänen tilaansa kutsuttiin onnettomuuden jälkeen kriittiseksi mutta vakaaksi.

Marvel-tähden sisko antoi nyt tilannepäivityksen siitä, mikä tähden vointi on, ja uutiset ovat positiivisia. Rennerin sisko Kym sanoi olevansa ”innoissaan” hänen toipumisestaan.

Kym ja muut läheiset perheenjäsenet ovat toiveikkaita, että Jeremy jatkaa positiivisissa merkeissä kohti täydellistä toipumista. Siskon mukaan näyttelijä on ”murskannut kaikki toipumistavoitteet”.

– Emme voisi suhtautua myönteisemmin tulevaan matkaan. Jeremyn tuntevat tietävät, että hän on taistelija eikä vetelehtijä, Kym jatkoi.

Rennerille on tähän mennessä tehty kaksi leikkausta. Toisessa hänen jalkoihinsa asennettiin metallinauloja, ja toinen oli rintakehän alueen leikkaus.

Tähden ensimmäinen kuva, jonka hän jakoi julkisuuteen oli selfie teho-osastolta. Hän jakoi myöhemmin videon sekä synttärikuvan sairaalan henkilökunnan kanssa.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa