John Wick -ohjaaja paljasti Marvel-unelmaprojektinsa – ”Kevin Feige on ollut minulle kuin mentori”

John Wickistä Marvel-ohjaajaksi? Kelpaa.

4.1.2024 13:03

John Wick -franchisen ohjaaja Chad Stahelski oli Happy Sad Confused -podcastin vieraana, jossa hän pohti tulevaisuuttaan ja suhdettaan Marvel Studiosiin.

Entinen stunttimies vihjailee jopa siihen suuntaan, että Marvel Studios saattaisi olla joskus hänen työpaikkansa.

– Olen työskennellyt usein Marvelin kanssa ja he ovat kohdelleet minua hyvin. Kevin Feige on ollut minulle kuin mentori ja hän on neuvonut minulle, kuinka John Wickistä voisi tehdä kokonaisen franchisen, Stahelski kertoo.

Stahelskilla on myös oma Marvel-unelmaprojekti.

– En miettisi kahta kertaa, jos minulle tarjottaisiin Bladea. Hahmo menee tunteisiini. Haluaisin kokeilla tehdä Blade-elokuvan.

Marvelilla on jo Blade tuotannossa, mutta se on ollut melko tuulinen pesti. Käsikirjoittajat ja ohjaajat vaihtuvat, eikä Mahershala Ali suostu näyttelemään helokuvassa, mikäli käsikirjoitus ei ole kunnossa. Yann Demange (White Boy Rick) on tällä hetkellä kiinnitetty sen ohjaajaksi.

– Olemme jutelleet asiasta ja mielestäni heillä on hyvä homma meneillään. Heillä on oma juttunsa ja oikeat ihmiset Bladen parissa, Stahelski kertoo.

– En ole mikään sisäpiiriläinen mutta olemme jutelleet. Mikäli se ei toimi nyt, niin ehkä joskus viiden vuoden päästä… ehkä kun on neljännen tai viidennen rebootin paikka… ehkä saan Wesleyn [Snipes] mukaan ja pääsen tekemään elokuvani, Stahelski pohtii.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa