Jonah Hill julkaisi itsestään paparazzin ottaman paidattoman kuvan: ”En koskaan ottanut paitaani pois altaalla ennen kuin olin kolmissakymmenissä”

Hill pisti roskalehdelle jauhot suuhun.

28.2.2021 15:01

Näyttelijä Jonah Hill julkaisi Instagram-tilillään kuvakaappauksen Daily Mailin paparazzikuvista, jossa nähdään Hill surffaamassa ja vaihtamassa paitaa. Hill on kärsinyt vuosia vakavista epävarmuuksista omasta kehostaan.

”En usko, että otin koskaan paitaani pois uima-altaalla ennen kuin olin kolmissakymmenissä, edes perheeni tai ystävieni seurassa. Olisin ehkä ottanut aiemmin, jos median ja haastattelijoiden vuosien julkinen pilkka lapsuuden epävarmuuksistani ei olisi pahentanut tilannetta”, Hill kirjoittaa.

Hän toteaa kuitenkin, että enää häntä ei haittaa tällainen kirjoittelu ja kiusaaminen. ”Olen 37 ja vihdoinkin rakastan ja hyväksyn itseni. Tämä ei ole ”hyvä minulle” postaus. Eikä tämä todellakaan ole ”säälikää minua” postaus. Tämä on kaikille lapsille, jotka eivät ota paitaansa pois altaalla. Pitäkää hauskaa. Olette upeita ja mahtavia ja täydellisiä.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jonah Hill (@jonahhill) jakama julkaisu

Lisää luettavaa