Jonathan Banksia jäi kismittämään yksi asia Better Call Saulissa – ”Olisin mielelläni nähnyt hänet”

Kieltämättä hyvä pointti.

20.8.2022 23:29

Breaking Badin spin-off -sarja Better Call Saul on nyt julkaistu kokonaisuudessaan. Sarjan luoja Vince Gilligan näytti jälleen kyvykkyytensä, ja ehkä joidenkin mielestä hitaasti alkanut sarja lunasti varmasti useimpien odotukset.

Yksi sarjan tähdistä oli Jonathan Banks, joka oli mukana jo Breaking Badissakin. Hän näytteli kovaksi keitettyä ex-poliisia Mike Ehrmantrautia, josta kehkeytyi huumeparoni Gus Fringin ykkösmies.

Mikea oli mielenkiintoista seurata niin Breaking Badissa kuin Better Call Saulissakin. Näyttelijää jäi kuitenkin yksi asia kismittämään, ja kieltämättä nyt kun asiaa ajattelee, Banks on ehkä oikeassa.

Better Call Saulissa nähtiin vilauksia Banksin  yksityiselämästä ja vihjeitä siitä, minkälainen se on ehkä ollut. Varsinkin alkupuolella sarjaa päästään seuraamaan hänen tekemisiään menehtyneen poikansa vaimon Staceyn ja lapsenlapsensa Kayleen kanssa. Eräs hahmo jäi näkemättä, ja tätä Banks harmittelikin.

– Suurin harmitukseni oli – ja se oli minulle todella pettymys. Pojallani oli äiti. Kuka? Mikä hän oli? Ja olisin mielelläni nähnyt tuon hahmon, Banks sanoi.

Jostain syystä Gilligan ja sarjan toinen luoja Peter Gould jättivät pojan äidin pois sarjasta, vaikka se olisi eittämättä tuonut vielä lisää syvyyttä Miken persoonaan. Vince Gilliganilta olisikin mielenkiintoista jossain vaiheessa kuulla, miksi hän jätti äidin pois tarinasta.

Banksin pointista huolimatta, sarja kokonaisuudessaan on vaikuttanut saaneen fanien hyväksynnän. Viimeinenkin jakso on saanut enimmäkseen hyvää palautetta, ja yksi vuosituhannen parhaista sarjoista – Better Call Saul – saatiin kunnialla pakettiin.

Lue myös: Better Call Saulin Bob Odenkirk aikoo paukuttaa sarjan luojan ovea viimeistään ensi vuonna – ”Rakastan tämän kaverin näyttelemistä” – Episodi.fi

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia