K18-video: seksiä, huumeita, ryönää ja väkivaltaa kasarihengessä – suomalaisleffa The Defiler voitti pääpalkinnon USA:ssa

Nyt sitten liikutaan niillä elokuvataiteen varjoisimmilla poluilla. Artturi Rosténin, Esa Jussilan ja Aku Salmisen neonsploitaatio The Defiler – Häpäisijä saattaa aiheuttaa pahoinvointia herkimmille katsojille, joten varoitus on enemmän kuin aiheellinen.

Suoraan kasarihelvetistä kuvastonsa, soundinsa ja maailmankuvansa lainaava The Defiler on oodi 1980-luvun pahimmalle videoroskalle. Mutta se ammattitaito, jolla Rostén ja hänen työryhmänsä on elokuvan tehnyt, on jotain ennennäkemätöntä kotimaisella elokuvakentällä. Etenkin kun leffan budjetti oli vain vaivaiset 1 500 euroa. The Defiler on suorastaan hävyttömän ja törkeän erinomainen lyhäri.

Kasarilla vallitsivat täysin erilaiset säännöt kuin nyt. Siihen aikaan miltei kaikki oli sallittua. Kasariroskassa miehet ovat ultra-väkivaltaisia sikoja ja hyväksikäyttäjiä, naiset taas huoria ja uhreja.

Paitsi Greta the Defiler on erilainen nainen, hän ei taivu miesten kotkotuksiin! Greta lähtee etsimään kadonnutta Mini-tyttöä. Matkalla hän törmää mitä kammottavimpiin niljakkeisiin, joiden kohtalo on kuitenkin jo sinetöity.

The Defilerin
ensiesitys oli viime vuoden Night Visionsissa, ja sen jälkeen leffa on pyörinyt noin kahdellakymmenellä leffafestarilla. Muutama viikko sitten se voitti lyhytelokuvien pääpalkinnon Filmchellan elokuvafestareilla Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Se onkin jo sen luokan temppu, johon ei moni suomalainen ole aiemmin pystynyt.

The Defiler julkaistaan ilmaiseksi internetissä ensi vuoden puolella, kun leffan festariesitykset ovat ohitse. OldSkull Video julkaisee myös uuden painoksen kahden dvd-levyn spessusta alkuvuonna.

Tätä tapausta ei kannata missata! Tsekkaa The Defilerin Facebook-sivut ja klikkaa myös tykkäys.

Alla leffan traileri ja sen alla vielä Rosténin edellinen lyhäri, turkkamaisesta miehen kärsimyksestä ja tuskasta kertova Väkevä hiki.

YouTube video

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut