Täyttä K18-roskaa ilmaiseksi: Carlotta Mooren pervo ensiesiintyminen nähtävissä – jatko-osan maailmanensi-ilta Night Visionsissa

Nyt sitten edetään omalla vastuulla! Mikäli John Watersin roskaleffat ovat mielestäsi ihania, tulevat myös Chrzu Lindströmin kotikutoiset ja likaiset tekeleet kutkuttelemaan naurusuontasi.

18.4.2017 17:42

Tiesittekö, että dragsploitaatio on oma elokuvagenrensä? Nytpä tiedätte. Chrzun ja Carlotta Mooren esikoislyhäri The Contract sai ensi-iltansa vuonna 2015. Se pokkasi palkinnon jos toisenkin erilaisilta leffafestareilta ympäri maailman. Nyt se on lopulta mahdollista nähdä ilmaiseksi, kiitos Screen Anarchyn.

Carlottan toinen leffa The Consequence nähdään maailmanensi-illassa Night Visions Back to Basicissä tänä viikonloppuna. Siinä jatkuu The Contractissa alkanut poliittisesti erittäin epäkorrektia meininki. Carlotta kauhistuttaa tällä kertaa USA:ssa ja osansa saavat niin poliittiset ilmiöt kuin punaniskaiset uskovaisetkin.

Carlotta Moore on drag queen, joka syntyi John Watersin Desperate Living -elokuvan (1977) innoittamana. Carlotta on rääväsuinen ja hurtti hahmo, joka kyseenalaistaa kaikki pyhinä pitämämme arvot.

Chrzu taas on animaatiotaituri, jonka ensimmäinen lyhäri Nightsatan and the Loops of Doom sai ensi-iltansa vuonna 2013. Chrzu ja kumppanit pistivät talvella pystyyn joukkorahoituskampanjan, jonka tuotoilla olisi tarkoitus tehdä kokopitkä Nightsatan-leffa.

Alla ensin ehdottomasti K18-leimansa ansaitseva The Contract ja sen jälkeen koko Nightsatan and the Loops of Doom. Täysin ilmaiseksi, kuinkas muutenkaan!

The Contract from Twisted Films on Vimeo.

Kuvassa Carlotta poseeraa Australiassa Monster Festin Trasharama- sarjassa viime vuonna voitetun The Golden Lomax Awardin kanssa. The Contract voitti siellä parhaan lyhytelokuvan palkinnon.

Meikit: Carlotta ja Veera Syrén

Lähde: Screen Anarchy, Night Visions

Lisää luettavaa