Kannattiko ohjata haukuttu superroistoelokuva? Ohjaaja ei kadu elokuvan tekoa

David Ayerilta löytyy hyviä syitä.

4.12.2017 15:30

DC Comicsin sarjakuviin perustuva elokuva Suicide Squad oli yksi vuoden 2016 odotetuimmista elokuvista. Valitettavasti monet lähtivät teattereista kotiinsa pettyneinä, sillä elokuvaa kuvailtiin lähinnä isoksi sekamelskaksi. Suicide Squadia pidetään jopa DC:n elokuvauniversumin huonoimpana teoksena.

Elokuvan ohjaaja David Ayer ei kuitenkaan kadu sen tekoa. Hän on aiemmin kertonut, että katuu vihollisvalintaansa, mutta muuten hän vaikuttaa olevan ylpeä teoksestaan. Eräs fani kysyi asiaa häneltä Twitterissä, johon hän vastasi, ettei kadu sekuntiakaan.

– Sain työskennellä mahtavien ihmisten kanssa. Se voitti Oscarin ja oli iso menestys. Se aloitti franchisen ja spin offin. Ja pidit siitä tai et, se on saavuttamassa kulttistatuksen. Kasvoin sen kautta ihmisenä, kasvoin luovemmaksi. Warner Bros kokeili onneaan kanssani. Olen hyvin kiitollinen, Ayer vastasi fanille.

David Ayerilta löytyi kyllä osuvia syitä. Suicide Squad tosiaan voitti parhaan maskeerauksen Oscar-palkinnon ja se tuotti yli 700 miljoonaa dollaria. Elokuvalle on tekeillä jatko-osa, jonka on tarkoitus ilmestyä vuonna 2019.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia