Kate Winslet uskoi kuolleensa Avatarin vaarallisen kohtauksen jälkeen – rikkoi Tom Cruisen ennätyksen

Uskomattomalta kuulostaa.

22.2.2021 12:54

Kerroimme aiemmin Hollywood-tähti Kate Winsletin, 45, kulmakarvoja nostattavasta, Tom Cruisen ennätyksen rikkoneesta suorituksesta Avatarin jatko-osan kuvauksissa.

– Minun täytyi opetella miten vapaasukelletaan, jotta pystyin näyttelemään roolin Avatarissa – ja se oli suorastaan uskomatonta. Pidätin hengitystä pisimmillään seitsemän minuuttia ja 14 sekuntia, hulluja, hulluja juttuja, Winslet kertoi lokakuussa viime vuonna ihmetellen itseään.

Hän on nyt kertonut asiasta lisää. Winslet tuumi kokemuksen olleen upea, mutta luullensa olevan kuollut noustessaan pinnalle.

– Se oli todella upeaa. Mieli vaeltaa muualle. Et voi ajatella mitään, et voi tehdä listoja päässäsi, katselet vain kuplia allasi, Winslet sanoi Observer-lehdelle.

– Ensimmäiset sanani pintautuessani olivat: ”Olenko kuollut?” Kyllä, luulin kuolleeni, Winslet paljasti.

Näyttelijä sanoi niin ikään harjoitelleensa miehensä kanssa vapaasukellusta. Sulholle kävi ikävästi, sillä hän menetti tajuntansa.

Tom Cruise pidätti hengitystään kuusi minuuttia Mission Impossible – Rogue Nation -elokuvan kuvauksissa. Winslet siis peittosi toimintatähden ennätyksen yli minuutilla.

Lähde: Metro

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia