Christian Bale vältteli toista näyttelijää uuden elokuvan kuvauksissa – ”Hän oli niin hauska, etten pystynyt näyttelemään”

Toisen näyttelijän roolityö ei ollut syy naurulle.

28.9.2022 22:44

Variety uutisoi, että Oscar-palkittu näyttelijä Christian Bale joutui välttelemään toista näyttelijää David O. Russellin uuden Amsterdam-elokuvan kuvauksissa.

Bale sanoo, että ohjaaja oli patistanut Chris Rockin kertomaan hänelle tarinoita, mutta Bale ei pystynyt kuuntelemaan niitä. ”Chris on niin hiton hauska”, Bale sanoo. Hänellä oli vaikeuksia päästä hahmoonsa kiinni.

”Muistan hänen ensimmäisen päivänsä, odotin innolla hänen tapaamistaan. Olen hänen stand upinsa suuri fani. Sitten hän saapuu, tekee juttuja… David pyysi kertomaan minulle tarinoita, joita en tiennyt hänen kertovan minulle, mikä on tapa jota David käyttää usein elokuvia ohjatessaan. Rakastin sitä.”

Juttu ei kuitenkaan jäänyt tähän. ”Chris on niin hiton hauska, enkä pystynyt näyttelemään, koska olin vain Christian nauramassa Chris Rockille. Minun täytyi sanoa hänelle, että rakastan juttelemista kanssasi, ja meillä on yhteisiä ystäviä, mutta en voi jatkaa tätä. David ei pyytänyt minua mukaan tähän elokuvaan, jotta voisi katsoa minua nauramassa. Hän haluaa minun olevan Burt ja unohdan kuinka olla Burt.”

Ilmeisesti jonkinlaiseen ymmärrykseen päästiin, koska Amsterdam tuli valmiiksi ja saa pian ensi-iltansa.

Lisää luettavaa