Kotimainen jättitoimintaleffa Omerta 6/12 nähdään marraskuussa – tsekkaa vauhdikas traileri

Näyttääpä hyvältä! Kotimaista laatua.

Ensimmäinen Ilkka Remes –filmatisointi, toimintatrilleri Omerta 6/12 nähdään marraskuun 19. päivä elokuvateattereissa. Kyseessä on poikkeuksellinen kotimainen toimintaelokuva.

Aku Louhimiehen ohjaamassa Omerta 6/12:ssa on selkeästi kansainvälinen ote. Sitä on kuvattu Virossa ja Suomessa, ja elokuvassa puhutaan pääosin englantia, mutta kuullaan siinä suomea, ruotsia, ranskaa, serbiaa ja venäjääkin. Kuvaukset kestivät neljä kuukautta.

Elokuvan pääosassa on Jasper Pääkkönen (Da 5 Bloods, BlacKkKlansman). Hänen rinnallaan nähdään ruotsalaiset Nanna Blondell (The Inner Circle, Black Widow) ja Sverrir Gudnason (Falling, Borg vs. McEnroe).

Mukana ovat myös irlantilaiset Cathy Belton (Philomena, Red Rock) ja Michael Yare (Game of Thrones, Line of Duty), ruotsalaiset Dragomir Mrsic (Edge of Tomorrow, Rahalla saa), Miodrag Stojanovic (The November Man, Rahalla saa) ja Slaven Španovic (A Perfect Day), kroatialainen Zijad Gracic (tv-sarjat The Paper ja Succession) sekä virolaiset Märt Pius, Priit Pius, Mirtel Pohla ja Juhan Ulfsak (Tenet).

Suomalaisista näyttelijöistä elokuvassa nähdään muun muassa Pertti Sveholm (Peter Nylund, Max Tannerin esimies), Joonas Saartamo, Laura Malmivaara, Wanda Dubiel, Robert Enckell, Nika Savolainen, Andrei Alén, Kris Gummerus, Pekka Strang ja Eero Milonoff.

Tsekkaa alta traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut