Liam Neeson tuomitsi uudet Star Wars -tuotannot Conan O’Brienin haastattelussa

Kertoi myös aikuisten fanien taantumisesta 11-vuotiaiden tasolle.

1.9.2023 06:00

Liam Neeson näytteli hienosti Qui-Gon Jinnin roolin George Lucasin ensimmäisessä, niin sanotussa prequel-elokuvassa.

Vuoden 1999 leffa oli nimeltään Star Wars: Episodi I – Pimeä uhka, ja vaikka elokuva oli pettymys monille, elokuvan toimivuus ei jäänyt ainakaan näyttelijöistä kiinni.

Star Wars: Episodi I – Pimeä uhka (1999).

Prequel-trilogia vaikuttaa myös saaneen enemmän arvostusta viime vuosina. Sen voi tietysti spekuloida johtuvan myös kehnoista Disneyn tekemistä Star Warseista, joka asettaa prequelit uuteen valoon.

Neeson katsoo, että Star Wars -tuotantoja on nykyään liikaa, joka olisi ainakin osittain pilannut franchisea. Neeson kommentoi asiaa, kun Conan O’Brien kysyi, lähestyvätkö Star Wars -fanit häntä jatkuvasti.

– Ei koko ajan. Mutta sehän on kultti, Neeson aloitti.

– Siellä on niin paljon elokuvia ja spin-offeja ja muita juttuja. Luulen, että koko homma on laimentumassa. Se on minun henkilökohtainen mielipiteeni, Neeson sanoi.

– Mutta kyllä, joskus joku lapsi on Star Wars nimikirjoituksen perässä, enkä halua antaa nimikirjoituksia. Olemme lentokentällä, ja katsopas, se ei olekaan lapsi. Se on jonkun isoisä. Siinä hän on. Tai sitten jonkun isä. Sarvireunustetut lasit ja parta. Ja he muuttuvat 11-vuotiaiksi, Neeson kuvaili kohtaamisiaan Star Wars -fanien kanssa.

Neeson on nostanut myös aiemmin esille havaintonsa, että Star Wars -tuotantoja on liikaa. Voit lukea aiheesta lisää täältä: Liam Neeson tylytti Star Wars -spin-offit – tähden mielestä ”mysteeri ja taika” on kadonnut – Episodi.fi

Alla Liam Neesonin haastattelu.

Lue myös: Tunnistatko? Vanha kuva Vin Dieselistä hiuksilla sai internetin kaaokseen – Episodi.fi

Lähde: Bounding Into Comics

Lisää luettavaa