Maisie Williams oli jäädä pois Game of Thrones -koe-esiintymisestä – kertoi nyt miksi

Drew Barrymore lupasi leikkiä Williamsin kanssa.

20.2.2024 19:30

Maisie Williams nousi maailmanlaajuisesti tunnetuksi näyttelijäksi fantasiasarjasta Game of Thrones. Hänen pestinsä olisi kuitenkin voinut lipua sivu suun.

Williams kertoi The Drew Barrymore Show -keskusteluohjelmassa, että koe-esiintymisen lisäksi hänen ajatuksensa pyörivät koulun järjestämässä retkessä. Hän olisi halunnut jättää HBO:n järjestämän koe-esiintymisen väliin, jotta pääsisi reissuun luokkatovereidensa kanssa.

– Sanoin äidilleni: ”Mitä mieltä olet, voisimmeko jättää tämän väliin, ja mennä sen sijaan sikatilalle?” Williams kertoi.

– Luojan kiitos, hän kieltäytyi! Hän tuumi: ”Mennään koe-esiintymiseen.” Mutta jäin sioista paitsi, ja se on todella, todella vaikuttanut sisimpääni saakka siitä lähtien, Williams vitsaili.

Drew Barrymorella oli vastaus Williamsille:

– Haluan kiittää äitiäsi, koska tarvitsimme Arya Starkin tähän maailmaan, Barrymore vastasi.

Barrymore sanoi myös, että hänellä possuja, joiden kanssa he voivat leikkiä.

Nykyisin Williams näyttelee Apple TV Plussan sarjassa The New Look. Muotisarja sijoittuu toisen maailmansodan aikaan, ja näyttelijänä nähdään Williamsin lisäksi Ben Mendelsohn Christian Diorin roolissa. Tähtikaartia täydentävät vielä Juliette Binoche ja John Malkovich. Alla traileri sekä Williamsin haastattelu.

Lue myös: GoT-tähti Natalie Dormer täytti 42 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa