Mark Hamill kritisoi Rian Johnsonin The Last Jedi -elokuvaa – ”Hän ei ole minun Luke Skywalkerini”

Parempi olla lukematta, jos et ole nähnyt The Last Jedi -elokuvaa.

22.12.2017 05:35

Mark Hamill ei ole missään vaiheessa yrittänyt peitellä sitä, että hän ei pitänyt Rian Johnsonin The Last Jedi -käsikirjoituksesta oman Luke Skywalker -hahmonsa osalta. Hän kommentoi nyt asiaa tarkemmin.

– Sanoin Rianille: ”Jedit eivät luovuta.” Vaikka hänellä olisikin ollut ongelma, hän olisi muutaman vuoden päästä yrittänyt tehdä asialle jotain. Jos hän oli tehnyt virheen, hän yrittäisi korjata sen virheen, Hamill sanoi.

Hamill kuitenkin ymmärsi samalla, että kyseessä on seuraavan sukupolven Star Wars. Hän kehui myös Rian Johnsonia ja sanoi hänen olleen täydellinen valinta työhön. Hahmonsa hän näki kuitenkin todella erilaisena siitä, mikä on hänen käsityksensä Lukesta.

– Tämä on seuraavan sukupolven Star Wars, joten minun täytyi melkein ajatella Luke eri hahmona. Ehkä hän on Jake Skywalker. Hän ei ole minun Luke Skywalkerini, mutta minun täytyi tehdä, mitä Rian halusi minun tekevän, koska se palveli tarinaa hyvin, Hamill mietti.

Toisaalta, myös Obi-Wan Kenobi ja Yoda tekevät juuri samoin kuin Luke – he pakenevat eristyksiin vuosikymmeniksi tekemättä mitään Imperiumin kukistamiseksi.

Alla olevalla videolla Hamillin mietteitä.

Lisää luettavaa