Mark Hamill paljasti yksityisen hetken Carrie Fisherin seurassa: ”Seuraavaksi suutelimme toisiamme kuin teini-ikäiset”

Tervettä bakteerien vaihtoa.

Carrie Fisherillä oli Tähtien sodan kuvausten aikaan ilmeisen vastustamattomia miehiä ympärillään, sillä hän kertoi viime vuonna seurustelleensa kuvausten aikana hetkisen Harrison Fordin kanssa. Näyttelijä Mark Hamill paljasti nyt toisen salaisuuden Tähtien sodan kulisseista.

Hamill kertoi, että hän ja Fisher olivat olleet humalassa kuvaustauolla ja alkaneet keskustella suutelutekniikoista.

– Sanoin, että luulen olevani melko hyvä suutelija. Annan naisten tulla luokseni sen sijaan, että olisin aggressiivinen, Hamill kertoi sanoneensa Fisherille.

Fisher oli heti tiedustellut, että ”mitä tarkoitat?” Tämän jälkeen parivaljakko olikin jo toistensa kimpussa.

– Seuraavana hetkenä suutelimme toisiamme kuin teini-ikäiset, Hamill paljasti.

Hempeä hetki ei kuitenkaan johtanut suhteeseen.

– Carrie ja minä olimme toisistamme kiinnostuneita, mutta tiesin aiemmista töistä, että se olisi huono idea, Hamill selitti.

Hamill mietti myös suhteen Fisherin kanssa olevan kokopäivästä aktiviteettia, koska Fisher oli niin ”luova ja älykäs.” Hamill kehui häntä lisäksi ”parhaaksi.”

Suudelmasta oli Hamillin mukaan kuitenkin se hyöty, että parivaljakon väliltä katosi kaikki jännite ja pystyivät keskittymään olemaan vain kavereita.

– Meistä tuli vuosien varrella kuin oikeat sisarukset, Hamill sanoi.

Fisherin suhteesta Fordiin Hamill ei ollut tietoinen kuvausten aikaan. Hän sai kuulla siitä jälkikäteen George Lucasin vaimolta Marcia Lucasilta.

Lähde: The Telegraph 

Aiheeseen liittyvät jutut