Marvel-legenda Stan Lee teki surullisen päätöksen – Osa faneista vihastui, osa murtui

Kaikki tulee aikanaan päätökseen.

26.8.2018 09:30

MovieWeb uutisoi surullisesta asiasta: 95-vuotias Stan Lee aikoo jättää kaikki julkiset esiintymiset fanitapahtumissa ja coneissa. Myöskään signeeraustilaisuuksissa legendaa ei enää nähdä. Satojen ja tuhansien esineiden signeeraaminen on fyysisesti liian raskasta, eikä Lee kykene siihen yhtä hyvin kuin ennen.

”Käytäntö on loppu”, lausunnossa sanotaan. Yksityisissä signeeraustilaisuudessa on vielä mahdollista päästä tapaamaan idolinsa, mutta sellaiset tilaisuudet ovat valtavan kalliita. ”Stan signeeraa hyvin pieniä määriä viikossa”, kerrotaan. Lausunnossa huomautetaan päätöksen aiheuttaneen närää monissa faneissa, sillä aiemmin on totuttu Leen signeeraavan valtavia määriä. Nyt etusijalla on kuitenkin Leen terveys. ”Hän signeeraa mitä hän haluaa ja milloin haluaa, kuten sen aina olisi pitänyt olla.”

Kirjan/albumin signeerauksen hinta kuluineen ja arviointeineen maksaa 180 dollaria. Tuotteet joihin ei haluta arviota, kuten lelut, julisteet ja muut oheistuotteet, ovat esineen koosta ja arvosta riippuen 160 dollarista ylöspäin.

Kuvassa Stan Lee Marvel-elokuvassa

Lisää luettavaa