Marvel-sarjan Zemo-näyttelijä on epäilemättä rikas – silti hänellä on ihan tavallinen haave toiveenaan koronan kukistuttua

Kertoi myös kokevansa empatiaa Zemo-hahmoaan kohtaan.

15.4.2021 05:30

Daniel Brühl näyttelee The Falcon and the Winter Soldier -sarjassa Zemoa. Hahmo sai aikoinaan Iron Manin ja Kapteeni Amerikan niin tolaltaan, että Avengers hajosi.

Näyttelijä arveli haastattelussa, että koska hahmoa ei tapettu, se saattaa tehdä paluun Marvel-universumiin. Näin kävikin, kun Brühl sai yllättäen puhelun Marvelilta. Hän oli tuolloin The Alienist -sarjan kuvauksissa ja vastasi heti myöntävästi Marvelin kosintaan.

Brühl ei pidä Zemoa pahiksena, vaan antagonistina ja kokee jopa empatiaa tätä kohtaan.

– Hänen toimintatapansa ovat äärimmäisiä, enkä ole samoilla linjoilla niiden kanssa, mutta minulla oli välitöntä empatiaa hahmoa kohtaan, näyttelijä pohjusti.

– Kaikki mitä hän tekee perustuu kamalaan traumaan ja menetykseen. Hänen koko perheensä kuoli. Hän näkee nämä olennot, joilla on kyky leikkiä jumalaa, ja hän tietää tarkalleen minkä vaaran se voi aiheuttaa, joten hänen motiivinsa eliminoida heidän ovat täysin ymmärrettäviä minulle, Brühl sanoi.

Tapas-baarin Berliinissä omistavalta Brühlilta kysyttiin myös, mitä hän aikoo tehdä elämän palattua normaaliksi?

– Voi hyvä jumala, niin monia asioita. Luulen, että itken kun juon ensimmäisen drinkkini baarissa. Espanjalaista olutta, punaviiniä tai gin and tonicia, en tiedä, näyttelijä haaveili.

– Ja olen innoissani nähdä vain ihmisten kokoontuvan, syövän tapasta paikassamme, terasseilla ja sisällä katsoen Barcan matsia. Kaikki nämä pienet jutut, jotka tekevät elämstä niin arvokasta tulee olemaan ihanaa. En malta odottaa, Brühl hehkutti.

The Falcon and The Winter Soldierista on jäljellä vielä kaksi jaksoa. Voit katsoa keskellä kautta ilmestyneen, esimakua tulevasta antavan trailerin täältä: The Falcon and The Winter Soldierista julkaistiin vielä yksi traileri – luvassa kova välienselvittely! | Episodi.fi

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia