Marvel-staran tähdittämä salaliittosarja sai ensimmäisen trailerinsa – The Terminal List nähdään heinäkuussa Prime Videossa

SEAL-tiimiläinen joutuu keskelle salaliittosotkuja.

20.5.2022 10:10

Kahdeksanosainen The Terminal List käynnistyy heinäkuun 1. päivä Prime Videossa. Jack Carrin samannimiseen romaaniin perustuvan sarjan pääosassa nähdään Chris Pratt.

Sarjassa seurataan SEAL-tiimiläistä James Reeceä (Pratt), joka palaa salaiselta tehtävältään vain huomatakseen ajatuksensa olevansa yhtä sekamelskaa tehtävän tiimoilta. Pian hän tajuaa, että jonkinlainen salaliitto on perustettu Reeceä ja hänen perhettään vastaan.

Muissa rooleissa nähdään Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole ja Alexis Louder.

Pratt ja Antoine Fuqua (Training Day, The Equalizer) ovat tuottaneet The Terminal Listin. David DiGillio on käsikirjoittanut sarjan ja toimii myös sen vetäjänä.

Alla traileri.

Lisää luettavaa