Marvelin Echo-sarja oli niin surkea, että Kevin Feige määräsi sen kuvattavaksi kokonaan uudelleen

Ei kyllä lupaile hyvää tällainen sekoilu.

22.5.2023 18:36

Disney Plus paljasti hiljattain tulevan Marvel-sarja Echon julkaisupäivämäärän. Samalla paljastettiin, että sarja julkaistaan kerralla kokonaan.

Se on erikoinen päätös, sillä lähes kaikki Disney Plus -sarjat julkaistaan jakso kerrallaan – etenkin Marvel-sarjat. Samoihin aikoihin paljastui sarjan tuotannon olleen melkoisen myrskyinen.

Sarja oli hyvin lähellä päätyä perutuksi, mutta Marvel Studiosin pomo Kevin Feige päätti antaa sille mahdollisuuden ja määräsi sen kuvattavaksi uudelleen. Feige oli jo päättänyt, että sarja on täysin julkaisukelvottomassa kunnossa ennen uudelleenkuvauksia.

Asiaa käsiteltiin Hollywood-sisäpiiriläisen Jeff Sneiderin The Hot Mic Podcastissa.

– Kuulin, että sarjan tuotanto kärsi järjettömästä määrästä ongelmia. Se oli täysi sekasotku. Heillä oli käsissään niin surkea sarja, että se piti käytännössä kuvata kokonaan uusiksi. He kuvasivat alkujaan kahdeksan osaa, mutta Feige piti sitä julkaisukelvottomana, joten he pohtivat sen leikkaamista neljään osaan. He kuitenkin päättivät lopulta kuvata koko homman uusiksi. Lähteeni ei tiennyt kuinka monta osaa he saivat lopulta aikaiseksi. Ilmeisesti sarja tarvitsi täyden uudelleenorganisoimisen, eikä Kevin ollut erityisen iloinen sen suhteen, Sneider kertoo.

Tämä selittänee sen, miksi sarja julkaistaan yhdessä paketissa eikä jakso kerrallaan. Marvel ei taida olla erityisen luottavainen sen suhteen.

Sarjassa nähdään Alaqua Cox, Charlie Cox, Vincent D’Onofrio, Zahn McClarnon, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Cody Lightning, Devery Jacobs ja Graham Greene.

Echo nähdään marraskuussa Disney Plussalla.

Lähde: Geektyrant

Lisää luettavaa