Meryl Streepin sisarenpoikaa syytetään pahoinpitelystä: saattaa muuttua rasistiseksi viharikokseksi

Älä riehu siellä ratin takana!

10.9.2020 20:02

David Peralta toimitettiin sairaalaan, kun hän joutui rattiraivon kohteeksi. 18-vuotias Peralta syyttää Meryl Streepin sisarenpoikaa, 31-vuotiasta Charles Harrison Streepia rasistisia piirteitä sisältävästä pahoinpitelystä.

Poliisin mukaan Streep kävi käsiksi Peraltaan, koska opiskelijanuorukainen oli melkein osunut autollaan Streepin Audiin. Peraltan tyttöystävä todisti kaksikon välisen kiivaan sananvaihdon, jonka jälkeen Streep teki u-käännöksen ja seurasi Peraltaa sekä tämän tyttöystävää läheisen marketin parkkipaikalle.

Siellä Streep solvasi Peraltaa rasistisesti, kävi tähän käsiksi, nosti kurkusta ilmaan ja paiskasi vasten asvalttia.

Peralta ei halunnut lähteä heti tapahtuman jälkeen lääkäriin. Hänelle jouduttiin kuitenkin soittamaan ambulanssi, koska nuorukaisen kunto heikkeni myöhemmin nopeasti.

Peraltalla todettiin paha päävamma, päänsisäistä verenvuotoa. Hän tarvitsi hätäleikkauksen.

Nuorukaiselle on saattanut jäädä pahoja vammoja pahoinpitelystä, koska hän ei osannut kertoa omaa syntymäaikaansa, kun Peraltan asianajaja keskusteli hänen kanssaan.

Streep pidätettiin muutama päivä pahoinpitelyn jälkeen ja hänelle määrättiin 5 000 dollarin takuu.

Streepiä syytetään pahoinpitelystä ja kuristamisesta, mutta Peralta vaatii syytteen muuttamista viharikoksesi Streepin rasistisen kielenkäytön takia.

Lähde: Daily Mail

Lisää luettavaa