Michael Keaton: Beetlejuice 2 tehdään samalla tavalla kuin ensimmäinen elokuva

Olisipa jo ensi vuoden syyskuu!

4.6.2023 10:49

Tim Burtonin Beetlejuice 2:n tuotanto on parhaillaan käynnissä Isossa-Britanniassa. Elokuva on jatkoa vuoden 1989 klassiselle kauhukomedialle.

Muun muassa Michael Keaton Betelgeusena, Winona Ryder Lydia Deetzinä ja Jenna Ortega Lydian tyttärenä ovat elokuvassa mukana.

Keaton oli Lontoossa VIP-tapahtumassa, jossa esitettiin vuoden 1989 Batman sekä tuleva The Flash -elokuva. Mies antoi lyhyen haastattelun paikan päällä.

Keaton kertoi, että Beetlejuice 2 on monin tavoin jatkoa ensimmäiselle elokuvalle. Tuotannossa keskitytään praktikaaliefekteihin eikä CGI:hin.

– Helvetti, Beetlejuice on hauskinta työtä mitä voi tehdä. Meillä on niin hauskaa. Se on upea. Ja tiedättekö mitä? Se tehdään aivan samalla lailla kuin ensimmäinen elokuva. Siinä nähdään tuonpuoleisen odotushuoneessa istumassa olevan nainen ja hänellä on siimaa hännässään. Hänen häntäänsä heilutetaan siiman avulla, Keaton paljastaa.

– Puhuimme Burtonin kanssa jatko-osasta vuosikausien ajan, mutta emme kertoneet siitä kenellekään. Sovimme heti, että teemme sen täysin samalla lailla kuin ensimmäisen. Ihmiset luomassa käsillään kaikenlaista, improvisoiden ja keksien. Se on niin helvetin upeaa. Minulla ei ole ollut näin hauskaa ties kuinka pitkään aikaan.

Kuulostaa mahtavalta!

Ensi-ilta ensi vuoden syyskuussa.

Lähde: Dark Horizons

Lisää luettavaa