Mikä on Doctor Doomin kohtalo MCU:ssa? Nyt tuli uusi huhu

Aika pitkä tovi täytynee vielä odottaa.

31.10.2022 04:30

Yksi Marvel-sarjakuvien ystävien suosikkipahiksista on Doctor Doom. Hänet on usein yhdistetty Ihmenelosiin, ja hänen voisikin olettaa olevan mukana, kun Ihmeneloset saapuvat Marvelin elokuvauniversumiin Marvel Cinematic Universeen (MCU).

MovieWebin mukaan Doom ei ole ensimmäisessä MCU:n Ihmeneloset-elokuvassa ainakaan pääpahis, mutta uuden huhun mukaan hänellä olisi leffassa pieni rooli. Jos Doctor Doom ei ole tärkeässä roolissa vielä ensimmäisessä elokuvassa, hän todennäköisesti kuitenkin nousee vielä tärkeäksi hahmoksi MCU:ssa.

Uuden huhun takana on elokuvakriitikko Jeff Sneider. Hänelle oli kerrottu, ettei Doctor Doom saa vielä pääkonnan kunniaa. Marvel saattaa vielä yllättää, joten huhuun kannattaa suhtautua varauksella.

Ihmenelosten saapuminen MCU:hun on yksi odotetuimpia lähivuosien supersankaritapauksia. Marvelin gurulla Kevin Feigellä ja kumppaneilla onkin paineet niskassaan epäonnistuneen Fantastic Four (2015) -elokuvan jälkeen. Tuolloin elokuvaa oli luomassa toki eri porukka.

Uusi elokuva ei ole Ihmeneloset-ryhmän syntytarina, vaan ryhmä on jo koossa. Tähän ratkaisuun Marvel päätyi jo aiemmin Hämähäkkimiehen kohdalla.

Feige tuumi, että monet ihmiset tietävät ryhmän alkuperän ja perusasiat, ja hän aikookin miettiä ennemmin sitä, miten tarinaan tuodaan jotain, mitä ei ole ennen nähty. Feige sanoi hänen ja muiden mukana olevien asettaneen korkean riman itselleen. Tuleva Ihmeneloset-elokuva saa ensi-iltansa vuoden 2024 marraskuussa.

Lue myös: Ketkä tähdet ovat olleet sekä Marvel- että DC-elokuvissa? Katso 13 tunnetun näyttelijän lista – Episodi.fi

Lähde: MovieWeb

Lisää luettavaa