Mikä yllätys! Taika Waititin Flash Gordon -leffa ei olekaan animaatio

On muuten kiireinen mies.

4.3.2022 16:09

Siitähän on jo yli kaksi vuotta, kun Taika Waititin Flash Gordon -projektista uutisoitiin. Sen piti olla animaatio, ja Waititilla piti olla jotain tekemistä elokuvan kanssa.

Waititi on edelleen mukana projektissa, mutta hän aikookin tehdä live action -elokuvan oikeiden näyttelijöiden kanssa.

Elokuvan tuottaja John Davis kertoi haastattelussa, että projekti tosiaan käynnistyi animaationa, mutta se kehittyi kohti live actionia. Tässähän ei varsinaisesti ole mitään vikaa.

– Taika käsikirjoittaa sen. Flash Gordonilla oli jättimäinen vaikutus häneen lapsena. Se on hänen lempielokuviaan, Davis kertoo.

Davis toivoo, että Waititi myös ohjaa elokuvan.

Waititilla on kuitenkin muitakin rautoja tulessa. Häneltä ilmestyy pian Marvel-elokuva Thor: Love and Thunder sekä futisleffa Next Goal Wins. Hän myös tähdittää ja tuottaa HBO Maxissa juuri käynnistynyttä merirosvosarjaa Our Flag Means Deathia.

Näiden jälkeen Waititilla on työn alla Akira- ja Star Wars -elokuvat sekä What We Do in the Shadows -sarjan ihmissusi-spinoffi.

Kiireinen mies!

Sarjishahmo Flash Gordonin elokuvaversio tehtiin vuonna 1980. SYFY-kanava tuotti sarjan vuonna 2007, mutta se floppasi. Hahmo nähtiin ensimmäisen kerran sarjakuvissa vuonna 1934.

Lähde: Nerdist

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia