Mitä kuuluu uudelle Matrix-elokuvalle? Käsikirjoittaja kertoo missä mennään

Onko se reboot, remake, esiosa, jatko-osa vai mikä?

Uuden The Matrix -elokuvan käsikirjoittajaksi pestattu Zak Penn (The Avengers, Ready Player One) on jalkautunut Twitteriin kertoakseen, missä projektin kanssa ollaan menossa.

Ensimmäiseksi käsikirjoittaja vahvistaa todellakin kirjoittavansa parhaillaan uutta Matrix-maailmaan sijoittuvaa uutta elokuvaa, mutta rauhoittelee samalla innokkaimpia odottajia kertomalla, ettei vielä ole paljoakaan kerrottavaa.

””Kyllä, kirjoitan parhaillaan jotain. Se ei ole reboot, eikä jatko-osa. Katsokaa Animatrix, lukekaa sarjiksia, niin näette, mitä Wachowskit tekivät…”

”Kehittelyssä oleva käsikirjoitus ei vielä tarkoita valmista elokuvaa. Roolituksesta, ohjaajasta tai tyylistä ei vielä voi edes puhua. Ei mitään nähtävää vielä…”

”… Eikä tämä ole vielä siinä vaiheessa, että noita päätöksiä tehtäisiin. Joten vielä on monta estettä ylitettävänä, ja ensimmäisen niistä joudun ylittämään itse.”

Kyseessä on siis Animatrix-tyylisesti tuttuun maailmaan sijoittuva, itsenäinen tarina. Ja nykytrendit tuntien studio tavoittelee ensimmäisellä elokuvalla lähtölaukausta Matrix-universumin laajentamiseen.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut