Miten Chewbacca-näyttelijä Joonas Suotamon käy The Rise of Skywalkerin jälkeen? Näyttelijä kertoi oman kommenttinsa

Moni toivoisi näkevänsä Chewietä vielä lisää.

Koripalloilijasta elokuvatähdeksi muuntautunut Joonas Suotamo on esittänyt Star Wars -elokuvissa ansiokkaasti legendaarista hahmoa Chewbaccaa. Mutta nähdäänkö häntä roolissa enää uuden trilogian päätösosan jälkeen?

Suotamo pohjusti asiaa Pinewoodin studioilla Lontoossa, Englannissa:

Peter (Mayhew) loi tämän hahmon. Hän antoi Star Warsissa meille kaikille jotain samaistuttavaa – ja minä todella arvostan sitä, Suotamo mietti.

Suotamo sanoi myös, että haluaa tehdä kunniaa Peterille trilogian päätösosassa.

– Panostimme maksimaalisesti siihen, että saimme jokaisessa kohtauksessa tuotua esiin hahmon fiiliksen ja perusolemuksen. Halusimme varmistaa, ettei hahmo menettäisi tippaakaan sen majesteettisuudesta – siihen pyrimme joka kohtauksessa, Suotamo jatkoi.

– Toivon, että Peter olisi ylpeä siitä, mitä olemme saavuttaneet, suomalaisnäyttelijä vielä lisäsi.

Suotamo saattoi myös lipsauttaa, että Chewbacca seikkailee Star Wars -universumissa vielä tulevaisuudessakin. Hän sanoi tekevänsä roolin ”vielä kerran.” Sen jälkeen hän kuitenkin vielä korjasi ja heitti: ”Ainakin vielä kerran.”

Chewbaccan ja Suotamon fanit voivat siis toivoa, ettei universumin kovinta karvaturria ole ehkä nähty vielä viimeistä kertaa, kun kaukaisen galaksin tarina tarina saa päätöksensä.

The Rise of Skywalker saapuu elokuvateattereihin joulukuussa tänä vuonna.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut