Nalle Puh -kauhuleffan tekijät haluavat rakentaa elokuvansa ympärille kokonaisen universumin

Lapsuuden lempitarinat yhdessä kauhu-universumissa? Kuulostaa hyvältä!

9.2.2023 18:40

Nalle Puh on vain yksi tutuista lastentaruista, joka on nyt niin sanotusti vapaata riistaa kaikille tekijöille. Public domainissa eli vapaassa käytössä on paljon sellaista tavaraa, josta Winnie the Pooh: Blood and Honey -kauhuleffan ohjaaja Rhys Frake-Waterfield haluaa tehdä elokuvan.

Ohjaaja on saanut elokuvansa takia myös tappouhkauksia, kuten kerroimme jo aiemmin.

Koska Winnie the Pooh: Blood and Honey on kerännyt niin kovan hypen ympärilleen, aikoo Frake-Waterfield tehdä kokonaisen universumin kauhuksi muutetuista lastenloruista.

– Pyrimme siirtämään kaikki ne tarinat samaan maailmaan, jotta voimme myös yhdistellä niitä toisiinsa. Ihmiset haluavat nähdä Bambi vs Nalle Puh -leffan, Frake-Waterfield sanoo.

– Tuolla on paljon sellaista ideoita, jotka eivät liity mitenkään Disneyyn. Tuolla on paljon kansantaruja ja urbaaneja legendoja, jotka liittyvät lapsuuteesi, ja juuri niistä haluan luoda oman häiriintyneen universuminsa.

Winnie the Pooh: Blood and Honey teki jo Meksikossa kivan miljoonan dollarin tilin ennen kuin se on avannut USA:ssa. Senpä takia jatko-osa on jo tekeillä.

Ohjaajalla on myös tekeillä spinoff-elokuva: Aarresaarelle sijoittuva kauhuleffa, jonka nimi on Peter Pan’s Neverland Nightmare.

Alla Winnie the Pooh: Blood and Honeyn traileri.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa