Nämä ovat kolme seuraavaa Kirottu-elokuvaa suositun Nunnan jälkeen – kauhua tuppaa joka rööristä

Nunna yllätti kaikki. Ei niinkään yllätyksellisyydellään, vaan lippukassatuloksellaan. Se on jättimenestys.

Kirottu-universumi tahkoaa rahaa. Nunna tienasi avausviikonloppunaan 131 miljoonaa dollaria. Pelkästään Yhdysvalloissa se tienasi 53,5 miljoonaa.

Nunna on kuitenkin jo viides osa universumia – ja se vaikuttaisi olevan sarjan tuottoisin. Ajatelkaapa sitä.

Kirottu-universumi saa tietenkin jatkoa, ja seuraavat elokuvat ovat jo tekeillä.

Annabelle 3 nähdään heinäkuussa 2019. Ensimmäinen Annabelle oli vähän niin ja näin elokuvana, mutta Annabelle: Creation pelasti tilanteen. It – Se 1:n ja 2:n, Nunnan sekä Annabellejen käsikirjoittaja Gary Dauberman työstää tällä hetkellä Annabelle kolmosen kässäriä.

Kirottu-leffat ovat tietenkin sarjan pääteoksia. Niissä seurataan Ed ja Lorraine Warrenin tutkimuksia paranormaaleiden ilmiöiden parissa. Kolmannen osan tapahtumia ei ole vielä paljastettu. David Leslie Johnson (Ottolapsi), joka oli toinen Kirottu 2:n käsikirjoittajista, kirjoittaa kolmannen osan. Kirotut luonut James Wan ei ikävä kyllä palaa ohjaajaksi, vaan toimii elokuvan tuottajana.

The Crooked Man oli Kirottu 2:n ilkeämielinen, lapsille suunnattu komeron mörkö, jonka taustat löytyvät brittiläisestä lastenhuonelorusta. Mike Van Waes palkattiin viime vuonna työstämään elokuvan kässäriä, jonka tarinan on kirjoittanut Wan. Mihin suoteen The Crooked Man sijoittuu sitten universumin aikajanalla? Nunna tapahtuu vuonna 1952, kun taas Kirottu 2 tapahtuu vuonna 1977.

Lähde: Fandango

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut