Näyttelijä Evan Rachel Wood: ”Marilyn Manson raiskasi minut Heart-Shaped Glassesin kuvauksissa”

Raju dokumentin aihe.

24.1.2022 18:31

Näyttelijä Evan Rachel Wood syytti viime vuonna shokkirokkari Marilyn Mansonia hyväksikäytöistä. Wood on puhunut vuosien ajan henkilöstä, joka on käyttänyt häntä seksuaalisesta ja henkisesti hyväkseen. Viime vuonna hän kertoi kuka tekijä on.

Wood ja Amy Berg ovat tehneet HBO:lla nähtävän dokumentin, jossa Wood kertoo kokemuksistaan Mansonin kanssa. Phoenix Rising -nimisessä kaksiosaisessa dokumentissa esitellään Mansoniin kohdistuvia syytöksiä.

Dokumentissa on puhetta Mansonin Heart-Shaped Glasses –nimisen musiikkivideon kuvauksista. Vuonna 2007 kuvatulla videolla nähdään seksikohtaus. Fanit ovat spekuloineet nähdäänkö siinä oikeaa vai näyteltyä seksiä.

Wood kertoo suostuneensa pelkkään näyteltyyn seksikohtaukseen, mutta Manson yllätti näyttelijättären penetroimalla hänet.

– Se oli hänen ensimmäinen rikoksensa minua kohtaan, Wood kertoo dokumentissa.

– Keskustelimme näytellystä seksistä ennen kuvauksia, mutta kun kamerat käynnistyivät, hän tunkeutui sisääni. En ollut antanut suostumustani siihen. En tuntenut oloani turvalliseksi. Kukaan ei ollut turvanani. Oli äärimmäisen traumaattista kuvata video. Minua oksetti sen jälkeen, ja näin kuinka myös kameraryhmällä oli epämukava olo. Kukaan ei kuitenkaan tiennyt mitä tapahtuneen suhteen pitäisi tehdä.

Manson opasti Woodia kuvausten jälkeen. Hän käski naista kertomaan, kuinka kuvaukset olivat romanttinen ja upea kokemus.

– En uskaltanut kertoa totuutta. En halunnut suututtaa Briania [Manson]. Tämän jälkeen väkivalta minua kohtaan vain raaistui.

Berg on paljastanut, että Marilyn Mansonista kertova paljastusdokumentti on ollut tekeillä jo hyvän aikaa, mutta Woodin kertomukset kasvattivat sen kaksiosaiseksi.

Lähde: Rolling Stone

Lisää luettavaa