Näyttelijä kertoo julkisuuden varjopuolista – Lounas Antonio Banderaksen kanssa sai surkean lopun

Ei ole helppoa olla maailmankuulu.

28.5.2021 11:01

Näyttelijä Olivia Williams on nähty lukuisissa elokuvissa, aina Kuudennesta aistista The Ghost Writeriin ja Isään. Isoista rooleista huolimatta hän ei ole niin tunnettu kasvo, ettei voisi elää melko normaalia elämää.

Hän kuitenkin sanoo tietävänsä julkisuuden varjopuolet. Hän kuvasi Antonio Banderaksen kanssa elokuvaa Roomassa, ja yritti suostutella tähteä lähtemään taidegalleriaan hänen kanssaan. Banderas sanoi, että se on mahdotonta. Sen sijaan, he päätyivät lounaalle pieneen ravintolaan. ”Kun istuimme alas, olimme kahden. Tunnin sisään hänen piti lähteä turvamiesten saattelemana pois, pää huovalla peitettynä. Ajattelin, että kuinka v*tun surkeaa tuo on”, Williams muistelee The Guardianin haastattelussa.

Hän kysyy, täytyykö julkisuuden todella olla näyttelemisen osa. Haastattelija kysyy, onko hän priorisoinut itse yksityisyyden blockbustereiden ohi. ”En missään nimessä. Jos raha tai kuvauspaikka tai vastanäyttelijä olisi ollut oikea, olisin nakannut yksityisyyteni ja ottanut työn vastaan.”

Lisää luettavaa