Näyttelijä-koomikko Tiffany Haddish haastettiin oikeuteen pedofiilivitsin takia: ”Ei se ollut lainkaan hauska”

Melko rajuja syytöksiä.

7.9.2022 17:31

Tiffany Haddish (Girls Trip, Like a Boss) ja koomikko Aries Spears on haastettu oikeuteen. 22-vuotias nainen syyttää heitä ahdistuksesta, törkeästä heitteillejätöstä, seksuaalisesta väkivallasta, seksuaalisesta häirinnästä, ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kun nainen ja hänen veljensä olivat alaikäisiä.

Haddishia syytetään myös lasten valvontavastuun rikkomisesta, luottamuksen pettämisestä ja harkitusta huijauksesta.

Haddishin ja Spearsin edustajat kiistävät kaikki syytökset.

Eräs näistä syytöksistä liittyy Through a Pedophile’s Eyes -nimiseen sketsiin, joka on julkaistu Funny or Die -huumorisivustolla. Syytteen mukaan Haddish oli palkannut syytteen jättäneen naisen veljen sketsiä varten. Sketsissä nähdään Spears hieromassa John-nimisen hahmon selkään vauvaöljyä, Johnin kylpemisen katselua tupakoiden sekä muita seksuaalisesti vihjailevia asioita.

Haddish julkaisi tiedotteen:

– Tiedän kyllä, että teillä on paljon kysymyksiä. Ymmärrän ja tiedostan myös sen, mutta koska kyseessä on oikeusjuttu, en voi kommentoida sitä vielä. Vitsi oli tarkoitettu hauskaksi, mutta eihän se tietenkään sitä ole. Kadun suuresti, että näyttelin siinä. Odotan kuitenkin kovasti, että pääsen kertomaan teille tämän jutun taustoista, Haddish kirjoittaa Instagramissa.

Haddishin lakimies Andrew Brettler kirjoitti tiedotteessaan, että tämä samainen haastaja on yrittänyt saada oikeusjutun aikaiseksi jo vuosikausien ajan.

– Jokainen tätä naista puolustanut lakimies on jättänyt jutun kesken, koska he ovat ymmärtäneet mistä on kyse. Nyt hänen äitinsä on saanut aikuisen tyttärensä edustamaan itseään oikeudessa. He tulevat vielä tajuamaan mitä siitä seuraa, kun tehdään tällaisia valheellisia syytöksiä, Brettler kirjoittaa.

Funny or Die -sivusto poisti kyseisen Through a Pedophile’s Eyes -nimisen sketsin heti kun se huomattiin. Sivuston käyttäjä lisäsi sketsin palveluun vuonna 2018.

Lähde: EW

Lisää luettavaa