Näyttelijä-malli Emily Ratajkowski syyttää laulaja Robin Thickeä rintojensa kourimisesta musavideon kuvauksissa

Emily on kohdannut ikävää kourimista mallikeikallaan.

5.10.2021 20:09

Emily Ratajkowski esiintyi yläosattomissa Robin Thicken Blurred Lines -nimisen kappaleen musiikkivideolla. Biisiä on syytetty sen sanomasta; se kertoo ilmeisesti siitä, kuinka naisten suostumusta ei seksiasioihin tarvita.

Ratajkowski nousi kuuluisuuteen juuri tämän vuonna 2015 julkaistun musavideon avulla.

Ratajkowski on kertonut nyt jälkikäteen siitä, kuinka humalainen Thicke on kourinut hänen paljaita rintojaan kesken kuvausten – ilman suostumusta.

The Sunday Times -lehti julkaisi pätkän Ratajkowskin muistelmista, jossa malli kertoo avoimesti kokemastaan. Nainen kertoo My Body -nimisessä kirjassaan kuinka Thicke myös blokkasi hänet sosiaalisessa mediassa, eikä hän tajunnut miksi. Lopulta hän päätteli, että Thicke oli tehnyt jotain, mitä hänen ei olisi pitänyt tehdä.

– Yhtäkkiä, kesken kuvausten, tunsin hänen kätensä rintojeni ympärillä. Hän oli ottanut minusta kiinni takaapäin. Otin etäisyyttä tilanteeseen ja tuijotin häntä. Hänellä oli tyhmä virne naamallaan, kun hän kompuroi taaksepäin. Käänsin katseeni kohti kameraa. Ääni pimeydestä [Ohjaaja Diane Martel] kysyi minulta, onko kaikki kunnossa. Tämän jälkeen kuvauksissa noudatettiin älä kosketa -sääntöä, kirjassa kerrotaan.

– Mietin mitä olisi käynyt, jos olisin huutanut hänelle ja nostanut asiasta mekkalan? Keskeyttänyt kuvaukset? Ehkä en olisi koskaan noussut kuuluisuuteen sen takia?

Ohjaaja Martel on myöntänyt tapahtuneen lehdelle.

– Huusin hänelle vihaisesti: ”Mitä helvettiä teet? Tämä oli tässä! Kuvaukset ovat ohi!” Ja hän pyysi lammasmaisesti anteeksi, ikään kuin hän olisi tiennyt, että se oli väärin, mutta ei tajunnut miltä se mahtoi Emilystä tuntua. Hän ei olisi kuitenkaan luultavasti tehnyt sitä, jos hän olisi ollut selvä, Martel kertoo.

Ratajkowskilla ei ole tällä hetkellä elokuvatuotantoja tekeillä, mutta aiemmin hän on näytellyt muun muassa Gone Girlissä ja Entourage-elokuvassa.

Alla Blurred Lines -kappale.

Lähde: A.V. Club

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia