Netflix julkaisee joukon kauhuleffoja ja -sarjoja halloweenin kunniaksi – mukana myös Stephen Kingin odotettu leffa

Kauhua, kauhua ja kauhua. Netflixissä alkaa pian kauhun kuukausi.

Halloweenia juhlistettiin ennen vain yhtenä päivänä. Nykyäänhän se on kokonainen juhlakausi. Netflix käynnistää Netflix and Chills -nimisen erikoisohjelmiston heti syys-lokakuun vaihteessa.

Syyskuun 27. päivä ilmestyy In the Shadow of the Moon. Elokuva kertoo sarjamurhaajasta, joka palaa aina yhdeksän vuoden välein. Pääosissa nähdään Dexterin Michael C. Hall sekä Boyd Holbrook ja Cleopatra Coleman.

Lokakuun 4. päivä ilmestyy taas erittäin odotettu Stephen Kingin ja poikansa Joe Hillin kirjaan In the Tall Grass perustuva elokuva kahdesta sisaruksesta, jotka kuulevat eksyneen pienen pojan itkuja korkeasta heinikosta. Kun lapset lähtevät pelastamaan tätä, he joutuvatkin keskelle yliluonnollista painajaista.

Fractured ilmestyy 11.10. Siinä nähdään Avatarin Sam Worthington ja American Horror Storyn Lily Rabe. Perheen lapsi joutuu onnettomuuteen, mutta kun pienokainen viedään läheiseen sairaalaan, huomaa perhe, ettei sairaalan henkilökunnalla ole hyvät mielessä.

Eli nähdään 18.10. Se kertoo nuoresta pojasta, jolla on sairaus, minkä takia hän ei voi olla kosketuksissa ulkomaailmaan. Kun poika viedään hoitoon erikoislääkärille, hän huomaa, että turvatalossa kummittelee.

25. päivä nähdään Rattlesnake. Elokuva kertoo nuoresta äidistä, jonka tytärtä puree kalkkarokäärme. Hän solmii sopimuksen paholaisen kanssa, jotta pystyy pelastamaan lapsensa.

Uutuussarjojakin on tulossa. Kauhistuttava Marianne on katsottavissa jo nyt. Glitch palaa kolmannen kauden kera heti kuun alussa. Hauntedin toinen kausi alkaa 11. lokakuuta. Ja Daybreak on uusi sarja, joka on kuin Breakfast Club sekoitettuna Mad Maxiin. Se starttaa 24.10.

Creeped Out on nuorten kauhusarja, jonka toinen kausi käynnistyy 4.10.

Lähde: Nerdist

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut