Nyt C Moressa: Mainio leffa ei menestynyt – pääsikin aliarvostetuimpien komedioiden listalle

IMDb-arvosana on 6,1.

C Moreen on lisätty Jim Carreyn komedia Sähköputkimies (1996).

Chip on sekopäinen kaapeli-tv-asentaja, jonka ongelmana on yksinäisyys. Isäänsä hän ei tuntenut, äiti notkui kapakoissa ja hoitotätinä oli TV. Chip kiertää nyt ovelta ovelle, mutta kukaan ei halua hänen jäävän pidempään kuin on tarpeen. Leffakanavan saa yleensä ilmaiseksi sujauttamalla 50 dollaria kaapelimiehen taskuun. Mutta kun Steven Kovacs yrittää tätä temppua, hän tekee elämänsä virheen. Sillä Chip ei halua rahaa. Hänelle kelpaa vain ystävyys. Ja Steven saa karvaasti oppia, että mitään ei saa ilmaiseksi.

Elokuva ei menestynyt aikoinaan – yksi syy oli ehkä se, että se oli Carreyn elokuvaksi synkempi kuin oli totuttu. Myöhemmin moni on tykästynyt elokuvaan, ja leffa pääsi myös aliarvostetuimpien komedioiden listalle.

Kuvauksissa selvisi, ettei Carrey osaa pelata koripalloa lainkaan. Hänen pallonkäsittelytaitonsakin oli olematonta. Koripallokohtauksessa pitikin turvautua tietokonegrafiikkaan – koripallo luotiin tietokoneella ja Carrey vain esitti pelaavansa koripalloa ilman pelivälinettä. Alla traileri.

Lue myös: Neuvostoliitto olisi saattanut tehdä maihinnousun Helsinkiin – virolaisten käymä Sinimäkien taistelu oli ratkaisevassa asemassa – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut